ZAJEDNO UVEK DOBIJAMO VIŠE

ZAJEDNO UVEK DOBIJAMO VIŠE

U slavu prijateljstva darujemo poklone u vrednosti do 800 €!

U vremenima kada se ceo svet suočava sa pandemijom, ograničenjima, strahovima i neizvesnošću, podrška, lepa reč, razumevanje i uteha… imaju neprocenjivu vrednost. Prijatelji su danas jedni drugima najpotrebniji i zato smo, u Bio Save-u odlučili da u oktobru darujemo za Prijateljstva.

Ukoliko do kraja oktobra vi i vaše dve prijateljice-trudnice istovremeno potpišete Ugovor o čuvanju matičnih ćelija u Bio Save-u, na POKLON, SVAKA OD VAS DOBIJA PO 30 GODINA DODATNOG ČUVANJA matičnih ćelija svoje bebe - 50 godina po ceni za 20 (poklon vredan 800 €).

Ukoliko dođete sa jednom prijateljicom-trudnicom, na poklon svaka od vas dobija po 20 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 40 godina po ceni za 20.

Ako dođete same, na poklon dobijate 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina po ceni za 20.

Takođe, uz svaki ugovor o čuvanju matičnih ćelija, vašoj bebi poklanjamo besplatne pedijatrijske preglede u prvih 6 meseci svoga života u pedijatrijskoj ordinaciji "Bebologija" u Beogradu.

 Prijateljski, zar ne?

Šta je potrebno da uradite?

Dovoljno je da nas pozovete i zakažete termin za vas i vašu trudnu prijateljicu u jednoj od naših Bio Save kancelarija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Zbog situacije sa pandemijom, svaka od vas može zakazati sopstveni termin, samo se pozovite jedna na drugu.

Više o poklonu prijateljstva i zakazivanju termina, saznajte pozivom na broj 069/BIOSAVE (069/246 7283) ili 011/369 22 06. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati i na e-mail info@biosave.rs

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Jedinstveno u Bio Save-u, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita do 48 rata uz 0% kamate. Kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci svog života.

Na POKLON: 30 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija!

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu
  • Bio Save Fondacija – besplatna podrška za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Dr medicine Miloš Relić. Tri savremeno opremljene ordinacije se prostiru na preko 150 m2. Ordinacija ispunjava sve zahteve koje nalažu visoki evropski standardi.
  • NutriGenom - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
  • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In