Bebologija

Bebologija

Specijalistička pedijatrijska ordinacija

Tim specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije, Bebologija, čine provereni specijalisti - pedijatri, dr Miloš Relić, dr Jelena Jovanović kao i  kolege konsultanti, dr Rade Ružić, dr Slađana Pajić, zatim iskusne medicinske sestre, Snežana Milić i Tatjana Stevanović kao i lekari različitih užih specijalnosti: dr Jelena Pejanović-dečiji hirurg, dr Smilja Rančić-  radiolog, dr Gordana Miloševski Lomić-nefrolog, dr Rade Jagodić-fizijatar, dr Dušan Abramović-dečiji ortoped, dr Zorica Šijan-gastroenterolog, dr Dimitrije Nikolić i dr Aleksandar Dimitrijević-neurolozi, dr Snežana Rsovac-pulmolog, Milica Vakić, logoped.

Mi smo tu, da na jednom mestu objedinimo znanje i iskustvo iz različitih oblasti pedijatrije i da naši “mali-veliki” pacijenti dobiju adekvatnu dijagnozu i efikasno lečenje, savet o rastu i razvoju, ishrani i nezi, po najsavremenijim protokolima i saznanjima iz klasične i komplementarne medicine.

dr. Miloš Relić

dr. Miloš Relić

Pedijatar

dr. Jelena Jovanović

dr. Jelena Jovanović

Pedijatar

Specijalista pedijatrije, osnivač je ordinacije Bebologija, prepoznat od mnogih porodica, a naročito mališana, kao doktor koji odnosi strah, a donosi osmeh. Pedijatar s iskustvom preko dve decenije.

Prethodno je radio u DZ Novi Beograd. Predavač je u brojnim u školama roditeljstva i redovni predavač  na seminarima za patronažne sestre. Obavlja kompletan pedijatrijski pregled i ultrazvučni pregled kukova beba. Ostvario je mnoga TV gostovanja u emisijama  iz oblasti pedijatrije.

Lekar, pedijatar, magistar ishrane sa celovitim (holističkim) obrazovanjem i pristupom. Obožava da prati novine u nauci, a u svoj praksi od beba i dece najviše uči. Kroz 28 godina rada u Domovima zdravlja, ordinaciji „Holitimed„, „Institutu za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora“, „Bebologiji“.

Osmislila je i držala brojna savetovališta i radionice za  trudnice, bebe, decu, školarce. Bebama i roditeljima pruža posebnu tehniku pregleda i terapije - Bebin ples.

ms Snežana Milić

ms Snežana Milić

Medicinska sestra

ms Tatjana Stevanović

ms Tatjana Stevanović

Medicinska sestra

Snežana Milić, medicinska sestra pedijatrijskog smera sa trideset godina radnog iskustva. Radila je u DZ Novi Beograd u službi dečijeg i školskog dispanzera. Glavna sestra u ordinaciji Bebologija od njenog osnivanja.

Pedijatrijska sestra i strukovni nutricionista, sa preko 25 godina radnog iskustva u DZ Rakovica. Radila je kao savetnica u Halo bebi. Održala je brojna predavanja o ishrani u trudnoći u okviru školice roditeljstva Mlečni put. 

Da li ste znali?

Svi budući roditelji koji se odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe, potpisivanjem ugovora dobijaju još jedan veoma vredan poklon. Prvih 6 meseci Vašoj bebi darujemo besplatne pedijatrijske preglede u ordinaciji “Bebologija” kod vrhunskih pedijatara!

Bebologija je smeštena u Tolstojevoj 24, na samo . Medicinsku delatnost obavljamo u tri ordinacije u prostoru od preko 150 m2. Ordinacija ispunjava sve najviše zahteve koje nalažu evropski standardi, posedujemo 2 odvojena ulaza (za zdravu i za bolesnu decu), poseban toalet za decu prilagodjen njihovoj "veličini" i potrebama, prostor za dojenje, komfornu čekaonicu-igraonicu... i još mnogo toga!

Vaše zdravlje i bezbrižnost su razlog postojanja Bebologije.

Dobro nam došli!

Za više informacija nas pozovite na telefon ordinacije „Bebologija“:

  • 069 41 44 950

Sign In