Uskršnji Bio Save Paket

Uskršnji Bio Save Paket

Pronađite svoj popust od 200 € ili izaberite 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija svoje bebe na poklon

Ovog meseca slavimo Uskrs, najveći hrišćanski praznik koji slavi život. Mi u Bio Save-u se svakodnevno bavimo aktivnostima koje pomažu nastanku i razvoju života, zbog čega je Uskrs za nas, veoma poseban praznik.

Želja nam je da za Uskrs obradujemo sve buduće mame i “paketiće” u njihovom stomaku  jedinstvenim “životnim” poklonom. Pripremili smo “Uskršnji Bio Save paket” sa popustom od 200 € ili poklonom 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija.

Drugim rečima, sve trudnice koje se do kraja aprila odluče da matične ćelije svoje bebe nakon porođaja sačuvaju u Bio Save-u, dobijaju paket čuvanja matičnih ćelija na 30 godina po ceni za 20 godina ili se mogu odlučiti za popust od 200 €!

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina plaćanja, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita na do 48 rata uz 0% kamate. Takođe, kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci svog života. 

Detaljan cenovnik svih raspoloživih paketa za čuvanje matičnih ćelija možete pogledati na sledećem linku: Cenovnik matičnih ćelija
napomena: Cenovnik prikazuje redovne cene bez uračunatih popusta.

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 011/369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 246 7283 ) ili putem mejla na info@biosave.rs.

Ukoliko se sačuvani genetski materijal iz matičnih ćelija može upotrebiti za spasavanje života, onda smo dužni da to i učinimo - Lord Robert Vinston, britanski naučnik, pionir 'in vitro' tehnike fertilizacije.

 

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
  • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
  • After Pregnancy Nutrigen Test - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
  • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In