Uskršnja Bio Save ponuda

Uskršnja Bio Save ponuda

Dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija na dar!

Pred nama je Uskrs, najveći hrišćanski praznik koji slavi život. Mi u Bio Save-u imamo privilegiju da se svakodnevno bavimo aktivnostima koje pomažu njegovom nastanku i razvoju. Uskrs je za nas, veoma poseban praznik.

Želja nam je da za Uskrs, sve buduće mame i “paketiće” u njihovom stomaku, obradujemo jedinstvenim “životnim” poklonom. Pripremili smo “Uskršnji Bio Save paket” sa dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija na dar.

Drugim rečima, sve trudnice koje se do kraja aprila odluče da matične ćelije svoje bebe nakon porođaja sačuvaju u Bio Save-u, dobijaju paket čuvanja matičnih ćelija na 40 godina po ceni za 20 godina!

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina plaćanja, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita na do 48 rata uz 0% kamate. Takođe, kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci svog života. 

Za zakazivanje sastanka i sve dodatne informacije možete nas kontaktirati telefonom na 011/369 22 06 ili 069/246 72 83 ili putem mejla na info@biosave.rs

Hristos vaskrse! Srećan Uskrs!

U Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Prenatalni test Harmony - prvi prenatalni test u svetu
  • Qualified - najsveobuhvatniji prenatalni test na našem tržištu
  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu
  • Bio Save Fondacija – besplatna podrška za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Dr medicine Miloš Relić. Tri savremeno opremljene ordinacije se prostiru na preko 150 m2. Ordinacija ispunjava sve zahteve koje nalažu visoki evropski standardi.

Sign In