Specijalna februarska ponuda

Specijalna februarska ponuda

Posebna cena za čuvanje matičnih ćelija povodom 10 godina Bio Save Fondacije

Bio Save Fondacija se već čitavu deceniju uspešno bavi pružanjem pomoći deci čija se oboljenja mogu lečiti matičnim ćelijama iz pupčane vrpce. Glavni cilj naše Fondacije je da porodicama iz Regiona Jugoistočne Evrope pomognemo da započnu proces lečenja matičnim ćelijama, obezbedimo im da dođu do relevantnih ustanova i najboljih stručnjaka u inostranstvu, pomognemo da stupe u kontakt sa njima i organizuju lečenje. Bio Save Fondacija pruža podršku svima, bez obzira u kojoj banci matičnih ćelija je uzorak bebe sačuvan.

Povodom prve dekade postojanja naše Fondacije a sa ciljem dalje promocije ideje o značaju čuvanju matičnih ćelija, kompanija Bio Save je pripremila “Specijalni februarski paket”:

Sve trudnice koje do 1. marta potpišu ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe sa Bio Save-om, ostvaruju popust od 200 € (1,780 € umesto 1,980 € ) ili na poklon dobijaju 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina čuvanja po ceni za 20.

Za više informacija pozovite 069/BIOSAVE (069/246 7283) ili 011/369 22 06, ili pošaljite email na info@biosave.rs

Takođe, obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Jedinstveno u Bio Save-u, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita do 48 rata uz 0% kamate. Kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci svog života. 

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi

Detaljan cenovnik svih raspoloživih paketa za čuvanje matičnih ćelija možete pogledati na sledećem linku: Cenovnik matičnih ćelija
napomena: Cenovnik prikazuje redovne cene bez uračunatih popusta. Takođe, popust važi i za skladištenje u Nemačkoj i to 1,680 € umesto 1,880 €.

Ukoliko se sačuvani genetski materijal iz matičnih ćelija može upotrebiti za spasavanje života, onda smo dužni da to i učinimo - Lord Robert Vinston, britanski naučnik, pionir 'in vitro' tehnike fertilizacije.

 

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
  • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
  • After Pregnancy Nutrigen Test - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
  • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In