Poklon za njih dvoje

Poklon za njih dvoje

Dodatnih 10 godina čuvanja matičnih ćelija do 01. juna

Njih dvoje sa nestrpljenjem čekaju trenutak kada će se upoznati sa bićem koje se trenutno skriva u maminom stomaku. Njih dvoje su zaokupljeni pripremama za novi period u svom životu. Njih dvoje su preplavljeni emocijama - čas srećni, čas veseli, čas zabrinuti, a nekada, i pomalo uplašeni. Njih dvoje su nezaustavljivi stvaraoci koji esenciju svoje ljubavi pretaču u sjajni novi život. Njih dvoje su roditelji na putu nastanka!

1. juna se obeležava njihov dan, Međunarodni dan roditelja.

Svim roditeljima koji očekuju bebu i do 01. juna 2022. se odluče da matične ćelije svoje bebe nakon porođaja sačuvaju u Bio Save-u, poklanjamo 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina čuvanja po ceni za 20!

Takođe, kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija”, u prvih 6 meseci svog života. Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita na do 48 rata uz 0% kamate. 

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 011/369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 246 7283) ili putem mejla na info@biosave.rs .

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
  • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
  • After Pregnancy Nutrigen Test - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
  • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In