Poklon 10 dodatnih godina

Poklon 10 dodatnih godina

Pridružite se akciji širenja svesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija

Jul mesec je u svetu proglašen mesecom širenja svesti o važnosti čuvanja krvi iz pupčanika bebe. Radi se zapravo o krvi koja se prilikom porođaja prikupi iz bebine posteljice i pupčane vrpce kojom je ona vezana za majku. Čak i doktorima su bile potrebne godine da shvate koliko ova krv može biti korisna zbog specifičnih matičnih ćelija koje se u njoj nalaze.

Danas se one koriste širom sveta za lečenje brojnih bolesti, a jul mesec koristimo za “spašavanje života” širenjem informacija i edukacijom ljudi o njihovim izuzetnim mogućnostima i važnosti da se krv sačuva prilikom porođaja.

Kao i svakog jula, Bio Save se posebno pridružuje ovoj akciji i svim trudnicama koje do kraja jula odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u, poklanja 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina čuvanja, po ceni za 20.

Takođe, kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija”, u prvih 6 meseci svog života. Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita na do 48 rata uz 0% kamate

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 011 369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 2467283 ) ili putem mejla na info@biosave.rs .

Pogledajte Cenovnik čuvanja matičnih ćelija i/ili izračunajte mesečnu ratu

Da li ste znali?

 • Iako su matične ćelije otkrivene još 1978 godine, prvi put su za lečenje korišćene 1988. Od tada počinje njihov uspon u medicini.
 • Danas se koriste u lečenju leukemije, različitih krvnih bolesti, alchajmerove bolesti, poremećaja imunog sistema, itd.
 • Poslednjih godina, velike investicije su usmerene u istraživanja metoda lečenja koje koriste matične ćelije.
 • Rafael Nadal, Kristijano Ronaldo i Dejvid Bekam su koristili matične ćelije iz pupčanika za lečenje svojih povreda.

 

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

 • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
 • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
 • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
 • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
 • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
 • After Pregnancy Nutrigen Test - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
 • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In