Poklon 10 dodatnih godina

Poklon 10 dodatnih godina

Pridružite se akciji širenja svesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija

Jul mesec je u svetu proglašen mesecom širenja svesti o važnosti čuvanja krvi iz pupčane vrpce bebe. Radi se zapravo o matičnim ćelijama koja se prilikom porođaja prikupljaju iz bebine pupčane vrpce kojom je ona vezana za majku. Naučnoj zajednici bilo je potrebno više decenija istraživanja da shvati koliko  krv iz pupčane vrpce može biti korisna zbog specifičnih matičnih ćelija koje se u njoj nalaze. Danas se one koriste širom sveta za lečenje brojnih bolesti, a jul mesec koristimo za “spašavanje života” širenjem informacija i edukacijom ljudi o njihovim izuzetnim mogućnostima i važnosti da se krv iz pupčane vrpce sačuva prilikom porođaja.

Kao i svakog jula, Bio Save se pridružuje ovoj akciji i svim trudnicama koje do kraja jula odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u, poklanja 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina čuvanja po ceni za 20.

Takođe, kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija”, u prvih 6 meseci svog života. Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti na 3,6 ili 12 rata uz 0% kamate

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 011/369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 246 7283) ili putem mejla na info@biosave.rs .

Detaljan cenovnik svih raspoloživih paketa za čuvanje matičnih ćelija možete pogledati na sledećem linku: Cenovnik matičnih ćelija
(prikazane cene u cenovniku su bez uračunatih poklona i popusta)

 

Da li ste znali?

 • Zbog nerazvijenosti svesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija iz pupčanika, preko 95% porođaja u svetu prođe bez sačuvanog uzorka krvi iz pupčanika
 • Iako su matične ćelije otkrivene još 1978 godine, prvi put su za lečenje korišćene 1988. Od tada počinje njihov uspon u medicini.
 • Danas se koriste u lečenju leukemije, različitih krvnih bolesti, alchajmerove bolesti, poremećaja imunog sistema, itd.
 • Poslednjih godina u medicini je najveća pažnja usmerena na istraživanja koja za lečenje koriste matične ćelije.
 • Rafael Nadal, Kristijano Ronaldo i Dejvid Bekam su samo neki od poznatih sportista koji su za lečenje svojih povreda koristili matične ćelije iz pupčanika.

 

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

 • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
 • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
 • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
 • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
 • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
 • After Pregnancy Nutrigen Test - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
 • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In