Bio Save Roda Donosi Poklon

Bio Save Roda Donosi Poklon

400 € popusta na čuvanje matičnih ćelija!

Da li ste znali da Rode imaju svoj dan? Odgovor već naslućujete. Da! 24. jun je proglašen za Svetski dan Roda i slavi se širom naše zelene planete. Ove divine ptice imaju svoj praznik ne samo zato što su divne, već i zato što ih vezuju za sreću, blagostanje i plodnost. Ipak, naša prva asocijacija na Rode je da “Rode donose bebe”! Ali, Bio Save Roda, donosi još nešto.

Od 22. juna do 3. jula 2022. Bio Save Rode donose 400 € popusta na skladištenje matičnih ćelija na 30 godina. Ponuda važi za sve roditelje koji su “trudni” i koji očekuju da će im Roda uskoro “doneti” bebu. Dakle, ukoliko nakon porođaja, sačuvate matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u, one će biti skladištene u Nemačkoj 30 godina po ceni od 1,880 € umesto redovne cene od 2,280 €.

Takođe, kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija”, u prvih 6 meseci svog života. Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita na do 48 rata uz 0% kamate

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 011/369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 246 7283) ili putem mejla na info@biosave.rs .

 

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
  • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
  • After Pregnancy Nutrigen Test - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
  • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In