BIO SAVE BLACK FRIDAY

BIO SAVE BLACK FRIDAY

Specijalna ponuda do kraja novembra

U mesecu kada se najveći praznik kupovine, Black Friday, obeležava velikim popustima i najboljim ponudama u godini, Bio Save je svojim trudnicama pripremio SPECIJALNU CENU za čuvanje matičnih ćelija svoje bebe:

  • ukoliko se odlučite da sačuvate matične ćelije svoje bebe na period od 20 godina uštedećete 300 €  (umesto 1,880 €, Black Friday cena je 1,580 €)
  • ukoliko se odlučite da sačuvate matične ćelije svoje bebe na period od 50 godina uštedećete čak 500 € (umesto 2,680 €, Black Friday cena je 2,180 €)

Da biste ostvarili ove fantastične popuste, potrebno je da nas kontaktirate najkasnije do 26.11.2021. na 069/BIOSAVE (069/246 7283) ili 011/369 22 06 ili info@biosave.rs i zakažete svoj termin za konsultacije i sklapanje ugovora o čuvanju matičnih ćelija. 

Zbog ograničenog broja termina i poznatih epidemioloških mera, molimo vas da što pre zakažete svoj termin u jednoj od Bio Save kancelarija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili Kragujevcu. Navedena ponuda važi za sve trudnice koje do kraja novembra 2021. zaključe ugovor o čuvanju matičnih ćelija u Bio Save-u.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Jedinstveno u Bio Save-u, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita do 48 rata uz 0% kamate.

Kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci svog života.

Dobrodošli!

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
  • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
  • NutriGenom - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
  • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In