20 GODINA ISKUSTVA

20 GODINA ISKUSTVA

Proslavljamo jubilej i poklanjamo 20 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija

Ovog oktobra, Bio Save obeležava jubilarnih 20 godina postojanja svoje banke matičnih ćelija, Famicord. Nakon dve decenije postojanja i preko 800,000 sačuvanih uzoraka, postala je najveća banka matičnih ćelija u Evropi i 3. u svetu. Još važnije, sada zajednički delimo 20 godina iskustva u promociji značaja matičnih ćelija, njihovom uzorkovanju i skladištenju ali i primeni. Grupacija FamiCord je do sada ostvarila najveći broj lečenja matičnim ćelijama u Evropi i postala je apsolutni lider na tom polju. 

Povodom proslave zajedničkog jubileja, svim trudnicama koje do kraja oktobra potpišu ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u, poklanjamo 20 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija. Drugim rečima, 40 godina čuvanja, po ceni za 20. 

Takođe, kao i uvek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija”, u prvih 6 meseci od rođenja. Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem beskamatnog kredita  na do 48 rata uz 0% kamate. 

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

Pakete, cene i rate matičnih ćelija pogledajte na stranici: Cenovnik matičnih ćelija.

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 011/369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 246 7283) ili putem mejla na info@biosave.rs .

Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja:

  • Qualified – Najsveobuhvatniji prenatalni test koji pruža više informacija
  • Babica i Bebica – Jedinstveni patronažni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama pre, tokom i nakon porođaja
  • Bio Save Lab – Savremene laboratorije u Beogradu i Novom Sadu prilagođene potrebama trudnica
  • Bio Save Fondacija – jedinstvena usluga besplatne podrške za lečenje matičnim ćelijama bilo gde u svetu
  • Pedijatriska ordinacija Bebologija - Savremeno opremljena ordinacija koju vodi omiljeni dečiji lekar dr. Miloš Relić. 
  • After Pregnancy Nutrigen Test - Test koji Vam pruža individualan i prilagođen plan ishrane koji odgovara Vašem organizmu.
  • Neuro Assistant - Dopunska usluga u slučaju lečenja autizma ili cerebralne paralize.

Sign In