Set za uzimanje uzorka

Ukoliko odlučite da sačuvate matične ćelije svoje bebe, prva stvar koju bi trebalo da uradite je naručivanje Bio Save seta za uzimanje uzorka. To ćete uraditi veoma lako: pozovite nas neki od telefona ili svoj set naručite slanjem e-mejla na: info@biosave.rs.

Set će stići na Vašu kućnu adresu već narednog dana i sadržaće sve što je neophodno za bezbedno i lako uzimanje jedinstvenih matičnih ćelija Vaše novorođene bebe. Naravno, Bio Save set možete preuzeti i u nekoj od naših kancelarija.

Porođaj

Došao je i taj veliki dan. Pre nego što krenete u bolnicu, između ostalog, nemojte zaboraviti ove dve bitne stvari: da ponesete set za uzimanje matičnih ćelija, kao i da nas kontaktirate na broj 069/2467-283 (069BIOSAVE). Čim primimo Vaš poziv mi ćemo biti spremni da pri narednom pozivu, kada se porožaj završi, u što kraćem vremenskom roku dođemo u porodilište i preuzmemo set.

Uzimanje uzorka

Nakon rođenja, lekar vrši sakupljanje uzorka krvi iz pupčanika. Proces je potpuno bezbolan, siguran i jednostavan za majku i dete. 

Obrada uzorka

Odmah nakon porođaja u najkraćem vremenskom roku mi preuzimamo set od medicinskog osoblja i avionom ga šaljemo u laboratoriju. Ovde će matične ćelije biti detaljno testirane i pripremljene za krioprezervaciju od strane specijalno obučenih lekara i laboratorijskih tehničara.

Čuvanje

Matične ćelije Vaše bebe se zamrzavaju na -196°C. U našim kriotankovima one će biti sačuvane narednih 20,30, 40 ili 50 godina (u zavisnosti od paketa koji odaberete) u banci matičnih ćelija koja je pod stalnim nadzorom.

Poklon za ceo život

Kada Vaše dete napuni 18 godina, on/ona će postati vlasnik matičnih ćelija, kao i sigurnosti koju one nude. Vašem detetu se na ovaj način nudi mogućnost da zaštiti ne samo sebe, već i svoju buduću porodicu. I zaista, da li postoji bolji poklon od toga?