Iskustva klijenata

Iskustva klijenata

Drugi o nama

   Jovana Stanisavljević

Odlučila sam da sačuvam matične ćelije u Bio Save-u, zato što su nam odgovorili na sva pitanja koja smo im postavila. Jasno mi je da u oko matičnih ćelija ima dosta pretpostavki “šta ako”, ali nisam želela da propustim priliku koja se zaista pruža jednom u životu. Daj Bože da ih nikada ne iskoristimo, ali mi pružaju veliku sigurnost. Mnogo bolje se osećam, nego da se pitam sutra da li bi mogle da pomognu. 

   Marija Janošević

Nakon saveta ginekologa da uradim prenatalni test, otišla sam u Bio Save i njihovi lekari su mi preporučili Qualified jer sam u drugom stanju ostala nakon vantelesne oplodnje. Rezultati su dobri, a dobila sam i poklon iznanadjenja, balone i saznala da nosim dečaka. 

  Teodora Stanisavljević

Većina nas u životu stalno brine za budućnost, volimo da planiramo i o svemu vodimo računa osim o zdravlju. A onda kad dođe trenutak da se odlučimo da li da sačuvamo matične ćelije svog deteta, uglavnom je prvi izgovor da je skupo. A kada bi o tome razmišljali samo 9 meseci, svi bi videli da nije. Ja sam sačuvala matične ćelije za dvoje dece, jer mi one daju sigurnost.

  Marina Joksimović

Moj suprug i ja smo sačuvali krvi iz pupčanika u Bio Save i na taj način rešili da pružimo svojoj ćerki ljubav i sigurnost, jer je ovo jedinstven način na koji može da se osigura zdravlje i budućnosti a to je i najbolja investicija za porodicu. Ipak, tu je nada da ih nećemo koristiti, ni naše dete ni bilo ko iz naše bliže porodice.

   Ana Ječmenica

Jednom kad se odlučite na korak koji će vam iz korena promeniti život i zasnujete porodicu, onda zaštita bebinog zdravlja i blagostanja odjednom postaje prioritet. Čuvanje matičnih ćelija iz pupčane vrpce novorođenčeta, prilika je koja se samo jednom u životu pruža. I to je resurs koji godinama kasnije može biti najbolji lek i najpametnija investicija. 

  Miroslava Kovačevič

Hvala Bio Save-u, što su nam pomogli da donesemo ovako važnu odluku i sačavamo matične ćelije naše bebe. Priznajem, cena je igrala veliku ulogu, ali kad pogledate širu sliku, čuvanjem matičnih ćelija vašeg deteta moglo bi da mu spasi života – a to je nešto što zaista nema cenu. Život je dragocen i nikada se ne zna šta vas čeka iza ugla. 

  Tatjana Drobot

Odličan je! Neinvazivan, precizan i ono što je meni bilo najbitnije, ako nešto daleko bilo, nije u redu, sazna se vrlo rano. Uradila sam Qualified test u 12. nedelji, za tri dana dobila rezultate (da je sve dobro) i saznala da nosim jednog dečaka 😊  hvala celom timu i Milici koja mi je odgovorila na mnogobrojna pitanja!

  Dragana Kazanović

Kada mi je ginekolog rekao da moram da uradim amniocentezu, jako sam se uplašila. Zato sam potražila informacije i našla prenatalni test Qualified, uradila sam ga i veoma brzo dobila rezultat, koji je umirio sve moje strahove. Hvala Bio Save na ljubaznosti i podršci!

  Elena Kocić Marković

Zdravlje bebe dok se razvija u maminom stomaku bitnije je od bilo čega drugog. Ne postoji cena za otkljanje i najmanje sumnje da nešto nije kako treba. Zato sam srećna što sam uradila Qualified test u 11. nedelji trudnoće i otklonila sumnje, jer devet meseci je dug period da brigu i sumnju nosimo na leđima.

  Nenad Pavlović

Zašto ne bih iskoristio mogućnost da svojoj ćerki pružim mogućnost da joj matične ćelije budu na raspolaganju u budućnosti? Ne mogu sa sigurnošću da kažem da će joj zatrebati ali ako bude potrebno, siguran sam 100%.

  Kristina Simeonović

Najkorisnije što sam pripremila za dolazak bebe je bio servis Babica&Bebica. To sam shvatila čim smo došli iz porodilišta! Veliko hvala patronažnoj sestri Maji. 😊

   Maja Vučićević

Hvala vam, da nije bilo vas ne bismo uspeli. Vi ste nas vodili i zato je sve bilo lakše. Sve preporuke za servis Babica & Bebica i divnoj Snežani Malešev!

   Jovana Bunul Purkov

Prošle godine ste videli da ću roditi zdravog dečaka i sada taj dečak uživa u jastuku koji sam uz Qualified prenatalni test dobila na poklon. Hvala Vam jos jednom 🥰

   Andrijana Kovačević

Qualified prenatalni test mi je dao informaciju u 10. nedelji da je beba hromozomski zdrava i još i da je devojčica!  Hvala Vam 🥰

   Jasmina Lazić

Odlučili smo se za Qualified prenatalni test i dodatak uz test Intiative i sada znamo da je beba dečak, da nema gene na česte a invazivne bolesti i da je hromozomski u redu. Hvala!

  Gordana Ranković

Imam sjajno iskustvo sa kompanijom Bio Save, koje želim da podelim sa svima. U 11. nedelji trudnoće sam uradila Qualified test i nakon tri dana saznala da je sve u redu i da nosim dečaka. Tada sam otkrila da organizuju i jednomesečnu edukaciju pod nazivom “Mlečni put” koja me je pripremila za trudnoću, porođaj i roditeljstvo. (Tada nije bilo Korone, pa smo se dva puta nedeljno družili), ali vidim da sada imaju onlajn predavanja. Onda sam se, nakon jednog predavanja  zainteresovala za čuvanje matičnih ćelija. Raspitala sam se (lekarima iz Bio Save postavila bezbroj pitanja) i na kraju odlučila da sačuvam matične ćelije naše bebe. I tu sam mislila da je kraj, ali ne…oni imaju i servis Babica&Bebica, pa nam je babica došla pre porođaja a patronažna sestra Olja je dolazila kad smo beba i ja stigle kući. Iako sam uplatila 5 dolazaka patronažne sestre, takvu sam sigurnost osećala kad je Olja bila pored nas, da sam doplatila pa sam imala njenu pomoć čitavih 15 dana.

I to nije sve…na poklon smo dobili i besplatne preglede za našeg mališana u njihovoj pedijatrijskoj ordinaciji Bebologija i svaki odlazak kod dr Miloša Relića divnog pedijatra, predstavlja uvek zadovoljstvo. Mislim da je važno napomenuti su svi ljudi iz Bio Save stručni i veoma posvećeni svom poslu a njihova pomoć i podrška tokom trudnoće, porođaja i nezi bebe je neprocenjiva. Hvala im još jednom od srca. 

  Kristina Stanimirović

Sve pohvale za doktorku Jelenu i sve u pedijatrijskoj ordinaciji Bebologija. Doktorka Jelena mi je ulila samopouzdanje... Potvrdila da se vodim instiktom i osećajem za svoje dete, koje je uvek ispravno. Spasila me od ragada. Tokom uvođenja nemlečne ishrane, imala sam veliku tremu. Kada sam se posavetovala sa timom Bebologija, potpuno sam se opustila. Beba lepo prihvata skoro sve namirnice. Hvala Vam!

  Sandra Civić

Pohvale za divnu dr Jelenu, jer su mi njeni saveti bilo od izuzetnog značaja. Kada su mi svi govorili da je previše kratko to što beba sisa samo 5 minuta i na taj način mi unosili nemir i brigu, doktorka je upravo tu njegovu brzinu okarakterisala kao njegovu prednost i veštinu. Eto, već tri meseca samo sisa, super je napredovao i nadam se da ćemo u tom ritmu i nastaviti 😊 Hvala celom timu još jednom.

  Biljana Nikolić

Od srca želim da se zahvalim Snežani i kompletnom timu Babica&Bebica za znanje koje su mi preneli, jer moje iskustvo na porođaju i prvih dana kod kuće sa bebom, sigurno ne bi bilo tako da nisam imala sve vas kao podršku. Puno sreće svim budućim mamama, jer uz vas je sve lakše i lepše.

  Bojana Radović

Beskrajno smo zahvalni dr Milošu Reliću koji ima dovoljno strpljenja da nas sasluša svaki put i znanja da nas smiri i otkloni sve naše sumnje. Mala Hana bezbrižno raste uz smirene roditelje zato što u svakom trenutku znamo da imamo bezrezervnu podršku i pomoć u Pedijatrijskoj ordinaciji Bebologija.

Kakva su Vaša iskustva sa našim uslugama? Pišite nam na: info@biosave.rs

Sign In