Srećna dobitnica Božićnog darivanja

Srećna dobitnica Božićnog darivanja

Čuvanje matičnih ćelija

Dvadesetčetvorogodišnja Užičanka, Katarina Spasojević nedavno je stala pred svečanu binu povodom završetka master studija i baš tog dana saznala je radosnu vest da će se njena porodica uskoro proširiti i da očekuje prvu bebu.

Ova buduća mama, srećna je dobitnica Božićnog darivanja Bio Save kompanije u kojem je osvojila čuvanje matičnih ćelija njene bebe. Kako je protekao sastanak sa Natašom Ilić, medicinskim predstavnikom Bio Save-a, ali i koliko je bila iznenađena kada je saznala da je osvojila ovu veoma vrednu nagradu, pročitajte u nastavku...

Osvojili ste čuvanje matičnih ćelija Vaše bebe. Na koji način ste saznali o darivanju, kao i da li ste pre darivanja razmišljali o čuvanju matičnih ćelija?

Za Bio Save darivanje saznala sam na Bio Save Instagram profilu dok sam istraživala najbolje moguće opcije za čuvanje matičnih ćelija. I pre samog darivanja, razmišljala sam o važnosti čuvanja matičnih ćelija, a Bio Save mi je pružio priliku da to i ostvarim.

Da li ste se iznenadili kada ste saznali da ste baš Vi srećna dobitnica?

Iznenadila sam se i presrećna sam što sam baš ja postala dobitnica čuvanja matičnih ćelija i na taj način osvojila najvredniji poklon za moju bebu. 

Za sam kraj razgovora, Katarina nam je prenela i utiske koje nosi sa sastanka na kojem je potpisala ugovor o čuvanju matičnih ćelija.

Sastanak sa divnom Natašom Ilić bio je ne samo informativan, već i ohrabrujuć. Njena stručnost i posvećenost otklonile su sve moje nedoumice, pruživši mi duboku sigurnost u odluci da sam dobila najvredniji poklon za svoje dete.

Sign In