Jana je mama troje dece: divne devojčice i dvojice vedrih blizanaca, a sada sa nestrpljenjem iščekuje još jednu ćerku. Iako vrlo mlada, oduvek je želela veliku porodicu. 

Naša današnja sagovornica ističe da je potrebna dobra organizacija, ali i pomoć koju, kako kaže, vrlo rado prihvata, jer je svesna da život sa troje, uskoro četvoro dece zahteva puno angažovanja, posebno sada kada je u osmom mesecu trudnoće. Biti mama četvoro dece, takođe, nosi veliku dozu odgovornosti i iz tog razloga Jana i njen suprug su se odlučili na jedan važan korak- čuvanje matičnih ćelija njihove bebe.

Sa prvim detetom smo, po preporuci prijateljice, otišli na razgovor u Bio Save Group, jer smo želeli da dobijemo tačne i precizne informacije o svim benefitima koje donosi čuvanje matičnih ćelija. Odmah smo se odlučili za Bio Save, zbog stručnosti medicinskog tima i preciznih odgovora na sva pitanja koja smo imali, ali i zbog srdačnog pristupa prema nama.

Postoji i jedna anegdota, a tiče se čuvanja matičnih ćelija za blizance.

Tako je. Iako smo se svakako odlučili da sačuvamo matične ćelie i za drugo i treće dete, u toku je bilo darivanje u kojem je trudnica koja je ličila na trudnicu sa Bio Save seta za čuvanje matičnih ćelija dobijala kao nagradu besplatno čuvanje matičnih ćelij. Bila sam vrlo prijatno iznenađena kada sam dobila informaciju da sam ja pobednica i  da smo dobili besplatno čuvanje matičnih ćelija za oba deteta. Naravno, sada smo se ponovo, bez ikakvog razmiljanja, odlučili da još jednom, četvrti put sačuvamo matične ćelije baš u Bio Save kompaniji, jer smo želeli da svako dete ima svoj zalog za budućnost.

Za kraj, još jedna od pogodnosti koje trudnice imaju, kada sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u su i usluge pedijatrijske ordinacije Bebologija, za koje Jana ističe da joj jako puno znače.

Doktorka Jelena Jovanović je sjajan pedijatar i ja kao mama sam prezadovoljna odnosom koji ima i sa decom i sa roditeljima- zaključuje naša današnja sagovornica.