Bio Save Fondacija se više od 10 godina bavi pružanjem pomoći deci iz Regiona Jugoistočne Evrope, čija oboljenja se mogu lečiti  matičnim ćelijama iz pupčane vrpce bez obzira u kojoj banci je sačuvan uzorak matičnih ćelija i time je Bio Save Fondacija jedina fondacija tog tipa u regionu.

U prethodnom periodu, preko naše fondacije, organizovali smo terapijske primene matičnih ćelija za lečenje 8-oro dece uzrasta 6-7 godina iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Albanije koja su imala sačuvane uzorke u Bio Save-u kao i Cryo Save-u.

Ponosni smo što su Naum i Vito odlično odreagovali na terapije koje su imali 2021. godine preko Bio Save Fondacije.  

Bio Save Fondacija, od kada je na njenom čelu novi medicinskim direktor dr med. Kristianom Martinom još aktivnije radi na lečenju novih mališana kojima su terapije matičnim ćelijam iz pupčane vrpce  nada za poboljšanje zdravlja. Trenutno pratimo rezultate 4. mališana iz Srbije i Hrvatske koji su u nazad godinu dana prošli kroz terapiju matičnim ćelijama iz pupčane vrpce.

Vaša Bio Save Fondacija, posvećena pomaganju lečenja dece matičnim ćeiljama iz pupčane vrpce.

Više informacija o postignutim rezultatima možete pročitati na sledećem linku: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/da-li-su-maticne-celije-buducnost-medicine-vec-danas-lece-vise-od-100-bolesti/gfkrmcr