Za lepšu i sigurniju budućnost svih mama

Za lepšu i sigurniju budućnost svih mama

Bio Save Group i donacija Neonatološkom odeljenju KBC Zvezdara

Bio Save Group već deceniju je lider kada je u pitanju oblast regenerativne medicine, matičnih ćelija, kao i prenatalnog testiranja i genetskih testova.
Kao svoju glavnu ideju Bio Save Group prepoznaje i stavlja akcenat na brigu o trudnicama i njihovim bebama.
Iz želje da se mamama pruži komfor i odgovarajuća podrška, Bio Save i Odeljenje za neonatlogiju KBC Zvezdara su pronašli zajednički cilj.
Tom prilikom razgovarali smo sa pedijatrom Bolnice za ginekologiju i akušerstvo Miljanom Čpajakom, koji nam je rekao nešto više o ovoj saradnji, čiji je i bio idejni tvorac.

Neonatologija KBC Zvezdara

Ideja o zajedničkoj akciji sa Bio Save-om je došla kao potpora tome da se u Srbiji 40-e nedelje u godini obeležava Nacionalni dan podrške dojenju. To je upravo ova nedelja kada i razgovaramo i kada realizujemo vašu donaciju. Porodilište Kliničko-bolničkog centra Zvezdara i pedijatrija jesu uvek za podršku dojenju, ne samo ove nedelje, već svakog dana u godini. Smatramo da kontakt majke sa bebom nakon porođaja dobija svoj najlepši nastavak upravo putem dojenja. Emocionalna konekckija mame i bebe je nezamenljiva, pa će u tom smislu Vaša donacija pomoći da svi zajedno prepoznamo značaj dojenja kao i generalno pružanje podrške mamama – rekao je pedijatar doktor Miljan Čpajak.

Donacija Neonatološkom odeljenju KBC Zvezdara

U nadi da ovo neće biti jedini projekat između Bio Save Group i Bolnice za ginekologiju i akušerstvo - KBC Zvezdara, završili smo posetu uz pregršt pozitivnih utisaka.

Sign In