Zato što je osmeh važan - Bio Save

Zato što je osmeh važan - Bio Save

Team building na Neretvi

Bio Save  posluje već 12 godina u 10 zemalja u kojima radi preko 100 zaposlenih.

Timski rad je bitan u našem poslu, komunikacija između zaposlenih iz Srbije sa kolegama iz Hrvatske, između Bosne i Hercegovine sa kolegama iz Crne Gore, između Slovenije i Albanije, Rumunije i Makedonije  je na dnevnom nivou. Taj metod rada negujemo godinama i ne odričemo ga se.
Tokom vikenda je deo Bio Save Group na Neretvi imao team building gde je na raftingu svaki čamac imao posadu iz različitih zemalja i svi su se se savršeno razumeli.

Osim avanturističkog dela, zaposleni u 10 zemalja su imali prilike da razgovaraju na radnom delu tim bildinga o onome što je urađeno u prethodnom periodu. Medicinski predstavnici iz svih zemalja su preneli jedni drugima iskustva i korisne savete. Da bi jedna kompanija poslovala uspešno, potrebno je da svaki segment rada bude jasan svima. Učeći, slušajući i primenjujući znanja jedni od drugih, postigli smo mnogo. Potvrdili smo da smo tim koji zna da je osmeh zaista važan, kao i sigurnost klijenata.

Svaki čamac je imao predstavnike iz svih zemalja
Nije bilo takmičenja, samo dobrog raspoloženja i timskog duha
Savladali smo tehnike raftinga i usput razmenili jedno nezaboravno iskustvo

Nastavićemo da poslujemo sa željom da uvek budemo podrška klijentima i ostanemo prepoznatljivi kao oni koji donose osmeh i sigurnost.

Sign In