Bio Save tim building na Mokroj Gori

Bio Save tim building na Mokroj Gori

Prethodnog vikenda Bio Save kompanija okupila je na Mokroj Gori zaposlene iz zemalja u kojima posluje kako bi se kroz niz predavanja i edukacija, ali i drugih aktivnosti pospešila međusobna saradnja i unapredilo poslovanje.

Na team building-u učestovale su kolege iz Bio Save kancelarija iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Grčke, kao i partneri iz Italije.

Bio Save timovi iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Grčke

Stalna edukacija i inovacije u poslovanju su za Bio Save Group na prvom mestu i zato je od velike važnosti bilo prisustvo partnera iz Italije, čija su predavanja bila izuzetno značajna za prisutne.

direktor Eurofins - Genoma Grupe Marco Barbierato

Jedan od osnovnih ciljeva team building-a bio je i razvijanje međusobnog poverenja između članova tima kroz različite aktivnosti van radnog mesta, kada zaposleni imaju priliku da se upoznaju na ličnom nivou, što rezultira jačim vezama i međusobnim razumevanjem. Ovo poverenje je ključno za efikasnu saradnju i otvorenost unutar tima. Razmena iskustva, kao i saveti i informacije koje su između sebe podelili članovi medicinskog tima od velikog je značaja za dalje poslovanje. 

Bio Save- To smo mi!

Sign In