U nedelju, 14. maja u hotelu Metropol Palace u Beogradu, održani su 1. Bebologijini krugovi. Skupu je prisustvovalo preko 150 trudnica a izveden je u organizaciji Centra za trudnice Bebologija, kompanije Bio Save i prodavnice baby i dečije opreme Aksa.

Pored trudnica i njihovih pratilaca, skupu je prisustvovalo i preko 20 eminentnih predavača, koji su zajedno, u 7 krugova, razgovarali na 7 različitih tema. Svaki krug je bio sačinjen od 20 trudnica i predavača iz određene oblasti (ginekolozi, patronažne sestre, babice, pedijatri, ...).

Svakih 20-30 minuta predavači su menjali grupe, omogućavajući svim budućim mamama i tatama da iz prve ruke dobiju konkretne savete vezane za trudnoću, porođaj i prve dane sa bebom nakon izlaska iz porodilišta.

Naš cilj kao organizatora i predavača bio je da budućim roditeljima, na novi način, prenesemo potrebna iskustva koja će im trudnoću i prve dane roditeljstva učiniti lakšim i lepšim. Nasmejana lica i pozitivna atmosfera koja je valadala skupom, daju nam nadu da smo u tome uspeli i da ćemo biti u prilici da uskoro organizujemo novi događaj ove vrste.

Spisak predavača kao i delić atmosfere sa skupa možete pronaći na sledećem linku:
1. Beobologijini Krugovi

 

O BioSave
Kompanija Bio Save je regionalni lider u oblasti čuvanja matičnih ćelija iz pupčane vrpce bebe i oblasti prenatalnog testiranja - Prenatalni test Qualified. Za dodatne informacije posetite: